fredag 24 maj 2024

inloggad som

Nyt Medeonselskab sælger serviceydelser inden for medicoteknik

MeQuip hedder den seneste virksomhedsetablering i forskerparken Medeon i Malmö. Selskabet arbejder med service, både vedligeholds- og akutservice, af for eksempel analyse- og operationsinstrumenter. Et andet område er bistand til virksomheder som ønsker at blive godkendte af Svedac, et garantistempel i Sverige for at instrumenter giver de rigtige svar ved analyse af prøver.

Bag MeQuip står Peter Esbjörnsson, kemiingeniør fra Umeå og med en baggrund som hospitalsingeniør på Universitetssygehuset i Lund. Det var her han indså behovet for service til virksomheder der arbejder med medicoteknik, ikke mindst alle de nye virksomheder der etableres i Medicon Valley.

MeQuip har efter to måneder tre faste kunder: Mediplast i Malmö, Bio Mérieux og Triolab i Göteborg.

MeQuip samarbejder i netværk med virksomheden Dansk Medico der ligger i Jyderup i Vestsjælland. Dansk Medico har elleve medarbejdere.

MeQuip hedder den seneste virksomhedsetablering i forskerparken Medeon i Malmö. Selskabet arbejder med service, både vedligeholds- og akutservice, af for […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • De tar bank-ID ut i världen

    Skaparna av vårt svenska bank-ID vill föra ut lösningen globalt. Malmöbolaget Covr Security lanserar nu sitt ID-system i Bangkok Bank i Thailand. Men vägen dit har varit lång och bolagets omsättning är fortfarande blygsam.

  • Sportbetting blev träpaneler

    Att ett tvillingpar som ägnat sig åt sportbetting skulle satsa på akustiska träpaneler var en högoddsare. Men det blev en succé och bolaget Wood on Wall i Helsingborg hoppas nå 100 Mkr i försäljning inom bara några år.

  • Freedrum ur takt igen

    Malmöbolaget Freedrum Studios har fått en ansökan om företagsrekonstruktion godkänd i tingsrätten. Det är inte första gången bolaget är i ekonomisk knipa.