fredag 21 juni 2024

inloggad som

Q8 Danmark køber platform til e-learning fra Danish Probe

Københavnerselskabet Danish Probe, der har udviklet en teknisk platform til e-learning, har fået benzinselskabet Q8 i Danmark som kunde. Alle Q8-stationer skal i løbet af året tilsluttes systemet, oplyser adm. dir. Jesper Lohse, der ikke vil sætte nogen værdi på ordren, men ser et stort potentiale i at have fået koncernen som kunde.

I takt med at benzinstationerne er begyndt at sælge endnu flere produkter, er behovet for uddannelse af personalet også vokset. Tanken med e-learning er at spare tid og penge, da personalet ikke behøver at rejse. Samtidig forbedres mulighederne for videreuddannelse.

Venturekapitalfonden Slottsbacken ejer 20 procent af Danish Probe. Resten ejes af grundlæggerne Jesper Lohse og Peter Jensen. Virksomheden har en baggrund i forskerparken Symbion.

Københavnerselskabet Danish Probe, der har udviklet en teknisk platform til e-learning, har fået benzinselskabet Q8 i Danmark som kunde. Alle […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]