fredag 19 april 2024

inloggad som

… og fondsfilialen i Malmö afvikles

Sjätte AP-fondens struktur med filialer afvikles, hvilket betyder at den nuværende repræsentation i Malmö i princippet forsvinder. Det bekræfter Sjätte AP-fondens adm. dir. Erling Gustafsson over for Rapidus onsdag formiddag.

— Det er muligt at vi vil have en form for kontor eller tilstedeværelse tilbage, men fondens filialer i deres nuværende form afvikles, siger Erling Gustafsson. Nu hvor Jan Dahlqvist skifter til CapMan, styrker vi samtidig vores position i regionen ved at vi har et tæt samarbejde med CapMan som jo er meget store.

Årsagen til nedskæringen i Malmö er, ifølge Gustafsson, at et filialkontor kræver bemanding af et team på måske syv-otte personer for at nå den ”kritiske masse” som kompetencemæssigt kræves af en fondsfilial. Det er ikke aktuelt at foretage en sådan satsning.

Sjätte AP-fondens kontor i Malmö blev etableret af Jan Dahlqvist i efteråret 1998. Fonden har foretaget regionale investeringer i mindre selskaber for op imod 200 svenske millioner kroner. I øjeblikket arbejder fire personer på kontoret i Malmö.

Sjätte AP-fondens struktur med filialer afvikles, hvilket betyder at den nuværende repræsentation i Malmö i princippet forsvinder. Det bekræfter Sjätte […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.