fredag 19 april 2024

inloggad som

Få danske selskaber til Comdex Nordic

Når Comdex Nordic for første gang åbner i Gøteborg på tirsdag i næste uge, vil kun ganske få danske IT-virksomheder være til stede. Det er blandt andre det Olicom-ejede Sifira, 2M-selskabet Vigilante (med hovedkontor i USA), TDC, Columbus IT Partner, Maconomy, Navision, Pro Soft A/S og DataCom Technology.

Af de 260 udstillere er de allerfleste svenske.

— Der har været stor interesse, også fra Danmark, men parret med en vis forsigtighed. Det er jo første gang messen afholdes, og man har haft en lidt afventende holdning, siger Thomas Wolff, projektleder for Comdex Nordic.

Når Comdex Nordic for første gang åbner i Gøteborg på tirsdag i næste uge, vil kun ganske få danske IT-virksomheder […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.