tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Euro-diagnostica i Malmø investerer i fortsat ekspansion

Medeonvirksomheden Euro-diagnostica AB i Malmø vil om tre år have fordoblet omsætningen til 30 millioner svenske kroner. De kommende tre år skal også produktionen fordobles. For at klare det investeres i løbet af foråret 1,5 millioner kroner i en ny aftapningsmaskine (flaskefyldning) i Malmø.

Euro-diagnostica er et produktions- og markedsføringsselskab med diagnostisk spidskompetence inden for peptider i blod eller for eksempel urin. Virksomheden indgår i den dansk-svenske Ferring-gruppe og har produktion i Malmø og Holland.

De kommende 2-3 år investerer ejerne 5-10 millioner svenske kroner i Holland til forskning og markedsføring. Investeringerne i Holland får følgevirkninger i form af øget produktion i Malmø.

Medeonvirksomheden Euro-diagnostica AB i Malmø vil om tre år have fordoblet omsætningen til 30 millioner svenske kroner. De kommende tre […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.