fredag 21 juni 2024

inloggad som

Readsoft og Anoto i samarbejde

De skånske selskaber Readsoft i Helsingborg og Anoto i Lund indleder et samarbejde omkring Anotos teknologi med digitalt papir og pen.

Readsoft køber Anotos udviklingsværktøj for at udvikle formularer, hvor tekst som skrives med en Anotopen kan tolkes og oversættes til elektroniske data.

Anoto samarbejder allerede med Ideonvirksomheden Decuma, som ejes af blandt andre Olicom, omkring tolkning af tegn i adressefelter på Anotopapiret.

De skånske selskaber Readsoft i Helsingborg og Anoto i Lund indleder et samarbejde omkring Anotos teknologi med digitalt papir og […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]