tisdag 25 juni 2024

inloggad som

IDmessage i Lund gør nyt forsøg på at få tilført kapital

Lundvirksomheden IDmessage i Ideon gør et nyt forsøg på at få tilført kapital. Det forrige forsøg blev afbrudt, da kapitalmarkedet begyndte at svigte sidste sommer, og i stedet indrettede man sig på fortsat udvikling.

Omkring 3-5 millioner svenske kroner kræves for at markedsføre IDmessage-systemet og udvide dets kapacitet, oplyser adm. dir. Johan Schlasberg.

IDmessage har udviklet en patenteret løsning til bestilling af information. Annoncer, emballager eller varer i udstillingsvinduer forsynes med et ID (et ord eller en talkombination). Ved at sende for eksempel en SMS med genstandens ID bestiller brugeren mere information, som sendes til en forudbestemt e-postadresse.

IDmessage hed tidligere Bar-Mail.

Lundvirksomheden IDmessage i Ideon gør et nyt forsøg på at få tilført kapital. Det forrige forsøg blev afbrudt, da kapitalmarkedet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.