tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Lundvirksomhed lancerer ny SMS-platform og søger kapital.

Lundvirksomheden Get2Know har udviklet en ny platform for reklamedistribution og kundekontakter via SMS. Der mangler ikke leverandører af SMS-tjenester på markedet, men Get2Know håber at nå ud til små og mellemstore virksomheder ved at tilbyde en standardløsning med lave faste omkostninger.

Den månedlige udgift, når den er lavest, ligger på 350 svenske kroner, og her koster hver SMS to kroner. De første virksomheder, nogle natklubber og barer, har i løbet af sommeren afprøvet teknikken som betalende kunder.

Virksomhederne administrerer selv distributionen via en hjemmeside, og deres kunder tilmelder sig tjenesten ved at sende en SMS. Det er også muligt at udnytte oplysninger i eksisterende kundedatabaser.

Udviklingen af SMS-platformen er sket for egne midler, men nu er det blevet aktuelt at få tilført en eller to millioner for at få gang i markedsføring og salg.

— Vi ville vente, til vi kunne tilbyde en investor en teknisk platform med færdige produkter og fremvise en kundekreds, siger adm. dir. Fredrik Oscarson som sammen med Jonas Dahlqvist og Lukas Heijkenskjöld ejer selskabet.

Lundvirksomheden Get2Know har udviklet en ny platform for reklamedistribution og kundekontakter via SMS. Der mangler ikke leverandører af SMS-tjenester på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.