fredag 19 april 2024

inloggad som

Stor dansk CRM-opgave til Retention i Malmø

CRM-bureauet Retention med hovedkontor i Malmø har vundet en række prestigefyldte kontrakter dette forår, blandt andet for byggekoncernen Højgaard & Schultz (nu MTHS Entreprenør A/S efter fusionen med Monberg & Thorsen), FöreningsSparbanken samt papir- og kartonproducenten SCA.

— Vi er på vej til at blive større i Danmark end i Malmø. Ganske vist har vi flere kunder i Malmø, men det er ikke den type store virksomheder, som findes i København. Efterspørgslen er stor i Danmark, og vi er i gang med en halv snes prospekter, som alle vedrører kendte varemærker, forklarer Mats Lind, adm. dir. for Retention.

Foruden kontorer i Malmø og København, er Retention også repræsenteret i Stockholm og Gøteborg.

Opgaven for Højgaard & Schultz går på at planlægge strategier for kunderelationer, mens FöreningsSparbanken har fået hjælp af Retention til at indkøbe og implementere en ny IT-support til bankens markedsanalytikere i deres arbejde med kundeanalyser. I tilfældet SCA har det drejet sig om at hjælpe koncernen med at analysere mulige CRM-systemer i forbindelse med en investering til 3.000 brugere.

CRM-bureauet Retention med hovedkontor i Malmø har vundet en række prestigefyldte kontrakter dette forår, blandt andet for byggekoncernen Højgaard & […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.