lördag 22 juni 2024

inloggad som

2M investerer i taletjenester sammen med nordiske partnere

2M Invest og det børsnoterede svenske venturekapitalselskab Ledstiernan investerer sammen med Telenor Venture seks millioner svenske kroner i det Stockholmbaserede selskab Voice Provider.

Sammen får de en ejerandel på 30 procent af selskabet og har en option på at øge ejerskabet med yderligere 28,5 procentandele.

Voice Provider, som startede i oktober sidste år, udvikler ASP-løsninger til taletjenester rettet mod det nordiske marked. Det drejer sig både om talegenkendelse og omformning af tekst til tale.

2M Invest, Ledstiernan og Telenor Venture har stiftet Global Venture Alliance for at gennemføre saminvesteringer.

2M Invest og det børsnoterede svenske venturekapitalselskab Ledstiernan investerer sammen med Telenor Venture seks millioner svenske kroner i det Stockholmbaserede […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]