onsdag 27 september 2023

inloggad som

Lund bliver førende for Ericssons mobiltelefonudvikling

Lund bliver det førende centrum for Ericsson-koncernens udvikling af mobiltelefoner. Det oplyser Ericssons chef for området GSM- og UMTS-telefoner Anders Torstensson til Rapidus efter fredagens regnskabsmeddelelse, der indebærer visse nedskæringer også i Lund.

— Hidtil har udviklingsarbejdet være spredt ud på flere lande. Nu samler vi udviklingen af mobiltelefoner til tre enheder. Lund i Sverige, Basingstoke i Storbritannien og Raleigh i USA. Og Lund bliver den førende enhed, siger Anders Torstensson, som også er adm. dir. for Ericsson Mobile Communications AB.

Ericssons eget udviklingsarbejde vil fremover være fokuseret på de mere avancerede telefonmodeller. Lavprismodellerne skal i stedet udvikles af to eksterne virksomheder, Arima og GVC, og derefter indkøbes af Ericsson. Ifølge Anders Torstensson regner man med på denne måde også at kunne tjene penge på lavpristelefonerne.

Lund bliver det førende centrum for Ericsson-koncernens udvikling af mobiltelefoner. Det oplyser Ericssons chef for området GSM- og UMTS-telefoner Anders […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad