lördag 3 juni 2023

inloggad som

Zapera bliver nordisk med ny kapital

Det københavnske analyseinstitut Zapera.com A/S, som blandt andre Rapidus har brugt, opretter nu datterselskaber i Norge Sverige og Finland. Dermed skaber Zapera.com Nordens første spørgepanel på nettet, og de første, samlede, nordiske analyser kommer i foråret.

Det sker efter Kommunernes Pensionsforsikring og det nordiske ventureselskab Slottsbacken har investeret 25 millioner kroner i Zapera.com med foreløbig 21 ansatte. Der er allerede udpeget direktører til de tre datterselskaber Zapera Norway A/S, Zapera Sweden AB og Zapera Finland OY.

I Danmark er der 20.000 mennesker i spørgepanelet til måling af blandt andet kundetilfredshed og holdninger. Fremover kan virksomheder på det nordiske marked hos Zapera teste kampagner, reklamefilm, emballager m.m.

Ekspansionen i Norden er første skridt til det europæiske marked.

Det københavnske analyseinstitut Zapera.com A/S, som blandt andre Rapidus har brugt, opretter nu datterselskaber i Norge Sverige og Finland. Dermed […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl