måndag 2 oktober 2023

inloggad som

WeSpot lancerer smart overvågning på Cebit-messen i marts

Lundvirksomheden WeSpot, som udvikler intelligente overvågningskameraer, planlægger en stor international lancering i forbindelse med Cebit-messen i Hannover 22.-28. marts. Lanceringen sker på moderselskabets, det børsnoterede C Technologies, stand på messen.

— Vi vil fremvise vores intelligente indbrudssensor og yderligere en eller forhåbentlig to nye applikationer, siger WeSpots adm. dir. Lars Holmqvist.

Hvad de nye anvendelsesområder er, vil han ikke afsløre i dag, men tidligere har der blandt andet været tale om intelligent kameraovervågning i lufthavne. I et af tilfældene har WeSpot allerede skrevet et Letter of Intent med en mulig samarbejdspartner.

Præsentationen på Cebit-messen bliver også en lejlighed for selskabet til at få respons fra kunder i sikkerhedsbranchen og andre områder. Derefter skal markedsføringsstrategien finpudses. Endnu en fremvisning bliver det til senere på foråret på en af sikkerhedsbranchens største messer, IFsec i Birmingham.

WeSpots teknik lader kameraet registrere og analysere, det der sker i billedet. Softwaren kan prioritere vigtige hændelser, for eksempel hvis et menneske træder ind i et alarmsikret rum, frem for andre afvigelser såsom et åbentstående vindue. Teknikken kan også bruges til at registrere og slå alarm, hvis et objekt har stået stille for længe, f.eks. kufferter i lufthavne.

For nylig gik venturekapitalselskabet Malmöhus Invest ind som delejer i WeSpot med ti procent af ejerskabet.

Lundvirksomheden WeSpot, som udvikler intelligente overvågningskameraer, planlægger en stor international lancering i forbindelse med Cebit-messen i Hannover 22.-28. marts. Lanceringen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad