fredag 19 april 2024

inloggad som

B2B-hjemmesiden Orelink.com tæt på salg

Den nedlagte Øresundshjemmeside Orelink.com kan få ny ejer i denne uge.

— Min vurdering er, at aftalen bliver en realitet i uge 4, siger Mie Jernbeck på Orelink.com.

Forhandlingerne, som varetages af Per-Anders Bengtsson på Advokatfirman Lindahl, har stået på siden december med to forskellige interessenter og er nu i slutfasen.

Der kan enten blive tale om at sælge hjemmesiden med det eksisterende koncept eller den tekniske løsning alene. Foruden hovedejeren Peter Kanekrans aktier i selskabet indgår også de øvrige delejeres porteføljer, heriblandt Jyllands-Postens, i forhandlingerne, oplyser Mie Jernbeck.

Den nedlagte Øresundshjemmeside Orelink.com kan få ny ejer i denne uge. — Min vurdering er, at aftalen bliver en realitet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.