torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Ny leverandørportal for industrien har planer for Sverige

En ny dansk leverandørportal for industrien, Supplier.dk, gik i luften 1. januar, og indehaveren Henrik Dvoracek beretter om ekspansionsplaner i Sverige og resten af Skandinavien.

— Det er oplagt at gå videre. Jeg skal først have så mange danske leverandører i min database, at jeg kan fortsætte til andre lande og fortælle om dem. For at finde markederne der vil jeg med tiden også lave en svensk hjemmeside, siger Henrik Dvoracek.

Med en fortid hos blandt andre Thrane & Thrane, der eksempelvis producerer udstyr til satellitkommunikation, kender Henrik Dvoracek problemerne med at finde underleverandører i industrien. Det gav ham ideen til Supplier.dk, der styres fra kontoret i Rødovre syd for København.

— Prøv at forestille dig hvis en kunde var på jagt efter en ISO 9000 certificeret leverandør. De oplysninger har man ikke før kunnet søge efter. På Supplier.dk er det muligt at få svar på de spørgsmål, så kundens antal af kandidater bliver indskrænket. Det gør beslutningsprocessen nemmere og hurtigere, forklarer Henrik Dvoracek.

Ud over præsentationer af industrileverandører indeholder portalen også et indkøbsforum. Her skal indkøbere kunne spørge på priser og tilbud hos en hel branche på én gang.

På de første par uger af portalens levetid er ti underleverandører tilmeldt, og flere er på vej. I indkøringsfasen får leverandørerne et gratis abonnement, men senere skal portalen finansieres via abonnementsbetaling. Målet er minimum 20 leverandører per branche i portalen inden Henrik Dvoracek går videre til blandt andet Sverige.

En ny dansk leverandørportal for industrien, Supplier.dk, gik i luften 1. januar, og indehaveren Henrik Dvoracek beretter om ekspansionsplaner i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad