onsdag 17 juli 2024

inloggad som

Premiere næste uge på Bonniers danske kæmpesatsning på nettet – Avida.dk

Næste mandag indleder Bonnier lanceringen af deres nordiske netprojekt Avida, en livsstilsportal om blandt andet helse, kost, motion og slankning.

Avida betyder ”livet” på portugisisk, og først på banen er Avida.dk. To til fire uger senere er der premiere i Sverige, og på længere sigt skal hjemmesiden også lanceres i Norge og Finland.

Lanceringen sker gennem en stor reklamekampagne i aviser, ugeblade og på nettet – ikke mindst i koncernens egne medier.

Indholdet på Avida kommer fra redaktionerne bag koncernens to magasiner I Form og Men’s Health. En del artikler hentes fra papirudgaverne, mens andet specialproduceres til nettet. Internettets muligheder vil for eksempel blive udnyttet til avancerede funktioner såsom motions- og slankeprogrammer. For de tekniske løsninger står TietoEnator i Danmark.

Hjemmesiden er annoncefinansieret. Hvornår Avida forventes at give overskud, kan vi ikke få ud af Søren Hyldgaard, adm. dir. for Bonnier Web Publications A/S, som leder hele projektet fra Danmark.

Næste mandag indleder Bonnier lanceringen af deres nordiske netprojekt Avida, en livsstilsportal om blandt andet helse, kost, motion og slankning. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.