måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Ideons adm. dir. bliver formand for det nye NUTEK

Inden længe udnævner den svenske regering adm. dir. for Ideon Center i Lund, Gertrud Bohlin Ottosson, til ny bestyrelsesformand i den omstrukturerede statsinstitution NUTEK, erfarer Rapidus.

NUTEK er fra og med den 1. januar statens institut for udvikling af det svenske erhvervsliv. Instituttet har fået en helt ny organisation i forbindelse med en sammenlægning med ALMI, samtidig med at visse dele er skilt ud. To nye institutioner er også blevet dannet, dels Verket for Innovationssystem og dels Instituttet för tillväxtpolitiske studier.

NUTEK har fire aktivitetsområder med vægt på virksomhedsfinansiering, regional udvikling, rådgivning og kontaktskabende netværksopbygning. Udnævnelsen af Gertrud Bohlin Ottosson kan ses som en tydelig markering af teknikparkernes voksende betydning i denne sammenhæng. Generaldirektør for det nye NUTEK er Per-Ola Eriksson.

Inden længe udnævner den svenske regering adm. dir. for Ideon Center i Lund, Gertrud Bohlin Ottosson, til ny bestyrelsesformand i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad