måndag 25 september 2023

inloggad som

Fiberless Society starter datterselskab i USA

Lundvirksomheden Fiberless Society etablerer sit første udlandskontor i Princeton, New Jersey, USA i starten af næste år.

— Der er mange forskningslaboratorier og meget kompetence inden for vores område. Ideen bag etableringen er at kortlægge det amerikanske marked og inkorporere amerikanske synspunkter i produktudviklingen, siger Karl-Axel Åhl, adm. dir. og stifter af Fiberless Society.

En adm. dir. er rekrutteret til det amerikanske datterselskab, og han arbejder allerede på konsulentbasis for Fiberless Society.

Indledningsvis vil virksomheden i USA dog være ganske beskeden. På længere sigt skal den derimod blive cirka halvt så stor som den svenske virksomhed, der efter årsskiftet vil have 15-20 ansatte i Lund og forventes at vokse til omkring 40 personer inden for det nærmeste år.

I løbet af foråret skabes en ny selskabsstruktur for det europæiske marked med tre særskilte datterselskaber for produktudvikling, salg og service. Inden for et år er det tanken at opbygge en lignende organisation i USA.

Fiberless Society udvikler det man kalder trådløst superbredbånd, en løsning med højere overføringshastigheder til lavere omkostninger. Med lys- og radiobølger binder man de fiberbaserede bredbåndsnet sammen med lokale netværk i kontorbygninger eller boligområder. Afstanden kan variere fra 100 meter og op til 100 kilometer.

Lundvirksomheden Fiberless Society etablerer sit første udlandskontor i Princeton, New Jersey, USA i starten af næste år. — Der er […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad