fredag 21 juni 2024

inloggad som

Hårdvarubolaget søger yderligere kapital

Hårdvarubolaget, som fremstiller hardwareløsninger til bredbåndsydelser, søger yderligere kapital.

For en uges tid siden kom det frem, at Framfab går ind som delejer med knap ti procent af aktierne i Hårdvarubolaget, via det nystiftede datterselskab Framfab Labs i Lund. Hvor meget Framfab har investeret er hemmeligt.

Nu er næste finansieringsrunde i gang. Der er allerede taget kontakt til mulige investorer, og drøftelser foregår i samarbejde med Framfab Labs og dets adm. dir. Jonas Birgersson, tidligere koncernchef for Framfab og desuden største enkeltejer i Hårdvarubolaget.

Målet er, at finansieringen skal være på plads straks efter nytår. Hvor mange penge, man søger, vil Hårdvarubolagets adm. dir. Christian Merheim ikke udtale sig om. Beløbet er genstand for forhandling og afgøres blandt andet af, hvor omfattende fremtidsplaner investoren er parat til at satse på.

Hårdvarubolaget regner med at foretage praktiske afprøvninger af deres produkter i bredbåndsnettene i starten af foråret for derefter at lancere de første kommercielle produkter inden sommer.

Hårdvarubolaget, som fremstiller hardwareløsninger til bredbåndsydelser, søger yderligere kapital. For en uges tid siden kom det frem, at Framfab går […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]