tisdag 26 september 2023

inloggad som

Hårdvarubolaget søger yderligere kapital

Hårdvarubolaget, som fremstiller hardwareløsninger til bredbåndsydelser, søger yderligere kapital.

For en uges tid siden kom det frem, at Framfab går ind som delejer med knap ti procent af aktierne i Hårdvarubolaget, via det nystiftede datterselskab Framfab Labs i Lund. Hvor meget Framfab har investeret er hemmeligt.

Nu er næste finansieringsrunde i gang. Der er allerede taget kontakt til mulige investorer, og drøftelser foregår i samarbejde med Framfab Labs og dets adm. dir. Jonas Birgersson, tidligere koncernchef for Framfab og desuden største enkeltejer i Hårdvarubolaget.

Målet er, at finansieringen skal være på plads straks efter nytår. Hvor mange penge, man søger, vil Hårdvarubolagets adm. dir. Christian Merheim ikke udtale sig om. Beløbet er genstand for forhandling og afgøres blandt andet af, hvor omfattende fremtidsplaner investoren er parat til at satse på.

Hårdvarubolaget regner med at foretage praktiske afprøvninger af deres produkter i bredbåndsnettene i starten af foråret for derefter at lancere de første kommercielle produkter inden sommer.

Hårdvarubolaget, som fremstiller hardwareløsninger til bredbåndsydelser, søger yderligere kapital. For en uges tid siden kom det frem, at Framfab går […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad