tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Boxjellyfish hjælper Sydsvenskan med at fange Arbetet-abonnenter

CRM-konsulenterne hos Boxjellyfish i Malmø har fået Sydsvenska Dagbladet som ny kunde. De skal hjælpe avisen med at finde nye abonnenter og samtidig udvikle eksisterende kunder til trofaste abonnenter.

En vigtig del af opgaven bliver at udvikle en strategi for, hvordan Sydsvenskan skal håndtere de nye abonnenter, der er kommet til efter avisen Arbetets konkurs. Ikke alle føler sig helt hjemme i den nye avis endnu, og det gælder om at opbygge en loyalitet, så de ikke opsiger deres abonnement.

Avisløse husholdninger er en anden kategori, som det er vigtigt at angribe.

— Den generelle trussel for dagblade i dag er, at der slet ikke abonneres på nogen avis overhovedet, eftersom der er masser af andre nyhedskilder. Vi skal kortlægge, hvem Sydsvenskans abonnenter er, og foreslå en strategi for at få færre afhoppere blandt korttidsabonnenterne, samtidig med at vi beholder helårsabonnenterne ved at give dem flere fordele, siger Henrik Hansson hos Boxjellyfish.

Boxjellyfish blev startet i foråret og arbejder med kunderelationer, CRM (Customer Relationship Management), med hovedvægt på strategi og forretningsudvikling snarere end teknik og systemløsninger. Selskabet er vokset fra tre til fem ansatte og en sjette er på vej ind.

Blandt kunderne finder vi IOGT-NTO’s lotterier, UNICEF, Pharmacia og et større forlag i regionen.

CRM-konsulenterne hos Boxjellyfish i Malmø har fået Sydsvenska Dagbladet som ny kunde. De skal hjælpe avisen med at finde nye […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad