måndag 25 september 2023

inloggad som

Anoto kan være på børsen allerede næste efterår

Ideonvirksomheden Anoto, som har udviklet en teknik til trådløs overføring af håndskreven tekst fra papir til mobiltelefoner og computere, kan være klar til at blive børsnoteret allerede om et års tid. Det oplyser virksomhedens adm. dir. Christer Fåhraeus til Rapidus.

I dag ejes Anoto af C Technologies og Ericsson Mobile Communications. Ericsson ejer 17 procent af selskabet, men har option på at øge sin andel til 33,3 procent.

Netop nu forberedes et optionsprogram til personalet i Anoto, og det er derfor ”ganske sandsynligt med en form for særnotering” af Anoto-aktien, mener Fåhraeus. C Technologies, som et noteret på Stockholmsbørsens O-liste, ville dog formentlig stadig stå som storejer også efter en særnotering.

— Men det er op til en generalforsamling at beslutte, og jeg udtaler mig nu som ejer og ikke som repræsentant for selskabet, siger Christer Fåhraeus.

Hans vurdering er, at Anoto er moden til en notering tidligst næste efterår eller i foråret 2002. På det tidspunkt burde virksomheden have ”væsentlige indtægter” og i løbet af 2002 regner man med positivt cashflow.

Ideonvirksomheden Anoto, som har udviklet en teknik til trådløs overføring af håndskreven tekst fra papir til mobiltelefoner og computere, kan […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad