tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Afhoppere fra TietoEnator starter mobilt konsulentfirma i Malmø

Fire tidligere konsulenter hos TietoEnator i Malmø starter konsulentfirmaet Enspiro AB, der beskæftiger sig med telefoni og mobilt internet. Markedet er Skåne og Københavnsområdet.

Allerede fra starten har de opgaver, som strækker sig to til fire måneder frem i tiden, og kan derfor opvise rentabilitet. Kunder i øjeblikket er Ericsson i Lund og Framfab i Malmø, oplyser bestyrelsesformand Joakim Hallberg.

Enspiro er mobile konsulenter i dobbelt forstand. De sidder ude hos kunderne og har derfor ikke etableret noget kontor endnu. Det bliver ikke aktuelt, før det er tid til at ansætte flere personer i selskabet, sandsynligvis en gang efter årsskiftet.

Ud over at drive ren konsulentvirksomhed planlægger stifterne af Enspiro at starte en produktudvikling til mobilt internet i løbet af foråret. Det giver skalerbarhed og større gevinstpotentiale i virksomheden, men kræver adgang til ekstern kapital.

Fire tidligere konsulenter hos TietoEnator i Malmø starter konsulentfirmaet Enspiro AB, der beskæftiger sig med telefoni og mobilt internet. Markedet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad