torsdag 29 februari 2024

inloggad som

Nyt datterselskab skal forestå Wilh. Sonessons sikkerhedssatsning

Det O-listenoterede udviklingsfirma Wilh. Sonesson i Malmø starter MW Trading Sweden AB, et fuldt ejet svensk datterselskab, som skal forvalte ejerskabet af danske MW Trading ApS. Selskabet blev opkøbt i juli i år for 76 millioner danske kroner. I den nye koncernstruktur indgår endvidere en britisk virksomhed.

MW Trading udvikler og sælger sikkerhedssystemer til detailhandlen. Salget sker via distributører i 55 lande. Wilh. Sonesson håber, at distributionsnettet kan være til nytte ved flere projekter på sikkerhedsområdet ved Soft Center i Ronneby.

Adm. dir. for det nystiftede datterselskab er Håkan Borgström, tidligere sikkerhedschef hos Apoteksbolaget. Bestyrelsen er desuden blevet suppleret med advokat Jonas Gulliksson, ejer af og adm. dir. for advokat- og patentbureauet Ström & Gulliksson i Malmø.

Det O-listenoterede udviklingsfirma Wilh. Sonesson i Malmø starter MW Trading Sweden AB, et fuldt ejet svensk datterselskab, som skal forvalte […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad