tisdag 26 september 2023

inloggad som

P-Card Systems indleder markedsføring i Nordeuropa

P-Card Systems fra Solrød Strand syd for København indleder nu en markedsførings satsning i Norden og det meste af Nordeuropa af et helt nyt internetbaseret parkeringssystem, hvor P-betalinger foregår via nettet, og man kan indbygge SMS-beskeder, når parkeringstiden udløber.

Mærsk Data gik i juni via datterselskabet Maersk Netsecurity med projektet og ejer nu 49 procent af virksomheden, og Mærsk Data står desuden for hele IT-siden af projektet. Direktør Gunner Bo Hansen fra P-Card Systems fastslår, at nu er konceptet fuldt udviklet og klar til markedsføringen.

— Vi forhandler med Københavns Kommune, som er interesseret, og skal nu videre til Oslo og Sverige og det øvrige Nordeuropa. Det ser meget fornuftigt ud, fortæller Gunner Bo Hansen.

Parkeringssystemets basis er et creditcard, som fungerer trådløst, når man holder det hen til et parkeringsanlæg. Man vælger parkeringstiden, og beløbet trækkes direkte fra betalingskortet. Når kortet er ved at være tomt kan man overføre penge fra bankkontoen via e-mail, WAP eller WEB til kortet. Fordelene for byerne er, at administrationen slipper for håndtering af mønter, og trafikplanlæggerne kan få detaljerede statistikker over byernes parkeringssituation.

P-Card Systems fra Solrød Strand syd for København indleder nu en markedsførings satsning i Norden og det meste af Nordeuropa […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad