måndag 8 juli 2024

inloggad som

P-Card Systems indleder markedsføring i Nordeuropa

P-Card Systems fra Solrød Strand syd for København indleder nu en markedsførings satsning i Norden og det meste af Nordeuropa af et helt nyt internetbaseret parkeringssystem, hvor P-betalinger foregår via nettet, og man kan indbygge SMS-beskeder, når parkeringstiden udløber.

Mærsk Data gik i juni via datterselskabet Maersk Netsecurity med projektet og ejer nu 49 procent af virksomheden, og Mærsk Data står desuden for hele IT-siden af projektet. Direktør Gunner Bo Hansen fra P-Card Systems fastslår, at nu er konceptet fuldt udviklet og klar til markedsføringen.

— Vi forhandler med Københavns Kommune, som er interesseret, og skal nu videre til Oslo og Sverige og det øvrige Nordeuropa. Det ser meget fornuftigt ud, fortæller Gunner Bo Hansen.

Parkeringssystemets basis er et creditcard, som fungerer trådløst, når man holder det hen til et parkeringsanlæg. Man vælger parkeringstiden, og beløbet trækkes direkte fra betalingskortet. Når kortet er ved at være tomt kan man overføre penge fra bankkontoen via e-mail, WAP eller WEB til kortet. Fordelene for byerne er, at administrationen slipper for håndtering af mønter, og trafikplanlæggerne kan få detaljerede statistikker over byernes parkeringssituation.

P-Card Systems fra Solrød Strand syd for København indleder nu en markedsførings satsning i Norden og det meste af Nordeuropa […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Tunga utmaningar i Höganäs

  Metallpulvertillverkaren Höganäs är inne i en storm av utmaningar. Företaget i nordvästra Skåne är Sveriges sjuttonde största utsläppare av koldioxid. Så kan det inte fortsätta. Och vd Henrik Ager berättar vad omställningen till elbilar innebär.
  – Vi har fyra-fem år på oss att ställa om, säger han i en intervju med Rapidus.

 • Renstädat i Wihlborgs

  Wihlborgs befinner sig mycket nära toppen av sina räntekostnader. Samtidigt ser nedskrivningarna av fastighetsvärden ut att närma sig slutet. Det framgick när fastighetsbolaget med vd Ulrika Hallengren presenterade rapporten för andra kvartalet på måndagen.

 • Hänt i vecka 27

  Förvärv och försäljningar. Det händer saker i det skånska näringslivet även efter att sommarlugnet börjat lägga sig. Här är en summering av de viktigaste affärsnyheterna under den gångna veckan.