måndag 2 oktober 2023

inloggad som

adDoc forstærker bestyrelsen

Nils Sandstedt og Lennart Molvin indtræder i bestyrelsen hos Lundvirksomheden adDoc, som udvikler internetbaserede portaler til blandt andet informationshåndtering ved kliniske studier. Beslutningen træffes ved en ekstraordinær generalforsamling senere på efteråret, oplyser Sten Kornfält, fung. adm. dir. i adDoc.

Lennart Molvin er tidligere ansvarlig for Investor Relations og informationschef hos bioteknologifirmaet Active Biotech i Lund. Han driver i dag egen virksomhed og sidder blandt andet i bestyrelsen hos det O-listenoterede udviklingsselskab Wilh. Sonesson AB og kuvøsevirksomheden Virtual Business House i Malmø.

Nils Sandstedt er tidligere vicedirektør for Matteus Fondkommission og sidder i dag i bestyrelsen hos Lundvirksomhederne Precise Biometrics og netMage. netMage er den største ejer i adDoc.

Nils Sandstedt og Lennart Molvin indtræder i bestyrelsen hos Lundvirksomheden adDoc, som udvikler internetbaserede portaler til blandt andet informationshåndtering ved […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad