måndag 25 september 2023

inloggad som

Amerikansk pilotordre til adDoc i Lund

Lundfirmaet adDoc har fået sin første ordre på produktet TrialPage, en internetbaseret informationsportal for læger, kontrollanter og medicinalfirmaer, der er involveret i kliniske afprøvninger.

Kunden er et stort amerikansk medicinalfirma, oplyser Sten Kornfält, fung. adm. dir. i adDoc. Han vil derimod ikke fortælle, hvilket firma det drejer sig om, eller hvor stor værdi ordren har, kun at det er en indledende pilotordre, og at beløbet derfor ikke er så højt. Derimod er det en vigtig referencekunde for fremtiden.

Kontakterne med det amerikanske lægemiddelfirma gik gennem dets svenske afdeling. Brugen af portalen vil også blive begrænset til Skandinavien, men beslutningen om at indkøbe TrialPage blev truffet af hovedkontoret i USA.

adDoc udvikler i øjeblikket en opfølger til TrialPage – TrialOnline, som også gør det muligt for lægerne på de forskellige teststeder at registrere oplysninger og resultater fra de kliniske studier direkte i en database over internettet. Sikkerheden skal garanteres gennem biometrisk indlogning ved hjælp af fingeraftrykslæsere fra Precise Biometrics i Lund.

Lundfirmaet adDoc har fået sin første ordre på produktet TrialPage, en internetbaseret informationsportal for læger, kontrollanter og medicinalfirmaer, der er […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad