tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

VPC-registrering af netMage første skridt mod notering

IT-virksomheden netMage i Lund forbereder en VPC-registrering inden længe, oplyser selskabets adm. dir. Marcus Pettersson til Rapidus. En registrering hos VPC (Værdipapircentralen) er første skridt mod en notering af aktien, men ifølge Marcus Pettersson er der endnu ikke truffet beslutning om notering.

— Det er stadig i støbeskeen, og ikke noget vi har travlt med. Det kan tænkes, at der kommer en notering i løbet af næste år, men det er ikke sikkert, siger han.

Det handler i så fald i første omgang om en notering på en af de mindre lister, for eksempel Nya Marknaden eller SBI-listen.

En mere dagsaktuel anledning til en VPC-registrering er, at selskabet så slipper for administrationen af aktieejerlisten i forbindelse med aktiesalg. I den senere tid er der opstået en vis uofficiel handel med netMages aktie. Handlen sker ikke via en mægler, men direkte mellem privatpersoner, som har fået kontakt via for eksempel annoncer på internettet.

I øjeblikket udbydes aktien til en kurs omkring 100 svenske kroner. I den seneste nyemission på 20 millioner kroner, som gennemførtes i sommer, var prisen per aktie 50 kroner.

netMage udvikler firmaportaler til informationshåndtering, hvor e-post, intranet, diskussionsforum, kalender og andre funktioner kan integreres i en totalt webbaseret løsning. I bestyrelsen sidder blandt andre Christer Fåhraeus, grundlægger af C Technologies, Precise Biometrics og CellaVision. Bestyrelsesformand er Tom Bryant-Meisner, vicedirektør for A Brand New World (tidl. Radio Design) i Stockholm.

IT-virksomheden netMage i Lund forbereder en VPC-registrering inden længe, oplyser selskabets adm. dir. Marcus Pettersson til Rapidus. En registrering hos […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad