fredag 29 september 2023

inloggad som

Ny formand og dansk TV-fremstød for Via Helsingborg/Helsingør

Den administrerende direktør for Helsingborg Havn, P-O Jansson, er udnævnt til ny formand for PR- og kampagneorganisationen Via Helsingborg/Helsingør. Jansson efterfølger den afgående Åke Svensson, rederiet Scandlines’ tidligere adm. dir.

Via Helsingborg/Helsingør gennemgår netop nu store forandringer, hvor den forhenværende kampagneleder Anders Edström er fratrådt, i forbindelse med at har opsagt sin stilling i Helsingborg Havn og er startet som marketingchef hos Gorthon Lines.

Nu fordeles de forskellige komitéopgaver i stedet på tre personer. Helsingborg Havns informationschef Maggie Persson, havnens tekniske chef Göran Hammarskjöld og Scandlines’ marketingchef Erik Thulin.

Via Helsingborg, som organisationen kaldes i daglig tale (hvilket har irriteret den danske side en del) driver lobbyarbejde for færgelinjerne i den nordlige del af Øresund som modtræk mod den nye konkurrence fra Øresundsbroen. Nu forestår en serie TV-reklamer i dansk TV2, hvor Via Helsingborg har købt plads til de spots, som allerede har været vist et stort antal gange i svensk TV4. Filmene er produceret af Bates Cronert i Helsingborg.

Den administrerende direktør for Helsingborg Havn, P-O Jansson, er udnævnt til ny formand for PR- og kampagneorganisationen Via Helsingborg/Helsingør. Jansson […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad