lördag 30 september 2023

inloggad som

AstraZeneca og Gambro nye kunder hos IT-konsulentfirmaet CityToDo

Succeserne fortsætter for det nystartede IT-konsulentfirma CityToDo (som er ved at ændre navn til Create) i Ideon i Lund.

Den seneste uge er det lykkedes dem at få yderligere fire kendte store virksomheder som kunder, nemlig Gambro, AstraZeneca, Trelleborg og TransFargo. Opgaverne gælder alt lige fra design af intranet og færdigudvikling af extranet til online-bestillinger til rådgivning, opdatering og support.

Ordreværdien strækker sig fra omkring 100.000 svenske kroner op til en halv million, men i det sidste tilfælde over en længere tidsperiode. Ifølge adm. dir. Mikael Kretz ligger den virkeligt store værdi dog i, at man nu har fået foden ind med en første opgave hos flere store virksomheder. Håbet er, at det skal give flere og større opgaver i fremtiden.

Derfor er CityToDo nødt til at udvide medarbejderstaben. De nuværende tre personer, med en fjerde på vej ved månedsskiftet, skal omgående fordobles.

Svedala Industri, Akzo Nobel Inks, Länsstyrelsen og Ekonomihögskolan i Lund er allerede kunder hos CityToDo. Virksomheden startede i august. Break-even nås i løbet af denne måned, og fra og med oktober giver virksomheden overskud takket være de nyindgåede opgaver, oplyser Mikael Kretz.

Succeserne fortsætter for det nystartede IT-konsulentfirma CityToDo (som er ved at ændre navn til Create) i Ideon i Lund. Den […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad