måndag 25 september 2023

inloggad som

Greg Dingizian formand for IT-kuvøse i Malmø

Greg Dingizian, tidligere adm. dir. for den vegetariske restaurantkæde Meaning Green og ejendomsselskabet Gotic, bliver bestyrelsesformand for Malmøs nye IT-kuvøse Virtual Business House.

— Jeg er vældig interesseret i start-ups og har set både vellykkede og mislykkede. Man lærer især noget af dem, der er gået galt, siger han og erkender i dag, at Meaning Green var en stor fiasko.

— Jeg tror ikke, at der findes en virksomhedsleder, som ikke har oplevet en fiasko. Derimod har mange unge iværksættere ikke haft modgang. Virtual Business House vil komme til at investere i flere selskaber, som ikke lykkes end som lykkes. Derfor gælder det om at have et godt indblik sammen med det nødvendige mod til at begrænse tabene i tide og satse på nye projekter.

Samtidig kan Greg Dingizian pege på flere store økonomiske succeser. Det O-listenoterede Gotic blev opkøbt af ejendomsselskabet Vasakronan. Han var også med til at skyde penge i IT-firmaet Absalon i Malmø. Da virksomheden tidligere i år blev solgt til den britiske Infobank, kunne Greg Dingizian hæve hen ved 20 gange indsatsen.

Det var i Absalon-tiden at han lærte Sebastian Merlöv at kende, en af Absalons grundlæggere og i dag adm. dir. for Virtual Business House. Greg Dingizian har ejerinteresser i IT-kuvøsen via Balance Corporate Advisors, hvor han er partner.

Greg Dingizian, tidligere adm. dir. for den vegetariske restaurantkæde Meaning Green og ejendomsselskabet Gotic, bliver bestyrelsesformand for Malmøs nye IT-kuvøse […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad