onsdag 17 juli 2024

inloggad som

Børsen bliver morgenavis i Skåne

Børsen kaster sig ud i kampen om erhvervsavislæserne i Skåne.

Takket være Øresundsbroen og en aftale med Tidningsbärarna kan avisen nu omdeles om morgenen til abonnenternes postkasser.

Tidligere har de cirka hundrede abonnenter på Børsen i Skåne fået deres avis med posten eller med specialbud i Lund og Malmø, men ofte først hen ad frokosttid.

Som Rapidus tidligere har berettet, er det indtil videre kun Berlingske Tidende, som det er lykkedes at udnytte de muligheder Øresundsinteressen frembyder. Avisen har lokket 4.000 skånske husstande til sig som betalende abonnenter.

Børsens salgschef Jes Richard Møller tror på et potentiale omkring 500 abonnenter i Skåne.

Børsen kaster sig ud i kampen om erhvervsavislæserne i Skåne. Takket være Øresundsbroen og en aftale med Tidningsbärarna kan avisen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.