tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Hurtigtvoksende karrierehjemmeside for IT-folk rykker ind i Danmark

Den svenske karrierehjemmeside Yesitworks.com for folk i IT-branchen forbereder en bred lancering i Danmark til efteråret.

I midten af oktober iværksætter Yesitworks.com en omfattende reklamekampagne for at markere opstarten i Danmark. Målet er frem mod årsskiftet at lokke mindst 20.000 danske IT-folk til virksomhedens community. Samtidig gennemføres tilsvarende kampagner i Norge og Finland.

Der vil endvidere blive etableret et selvstændigt kontor i København med 15 ansatte ved årsskiftet, hvoraf cirka ti skal være karriererådgivere.

Yesitworks.com er vokset frem af Jobnet, en internetbaseret rekrutteringstjeneste, som har eksisteret siden 1996. Men Yesitworks.com vil være mere end en rekrutteringstjeneste, selv om det er herfra de væsentligste indtægter kommer.

Hensigten er at skabe et mødested, hvor IT-folk kan diskutere karrierespørgsmål med andre inden for branchen. Der er endvidere adgang til særskilte karriererådgivere både på nettet og ved de karriereaftener, som bliver arrangeret. Den første afholdes i Malmø i slutningen af september.

— Alle taler om, hvor vigtigt det er med netværk, men i dag er det kun topcheferne som har nogle netværk uden for deres egne firmaer. Yesitworks.com hjælper IT-mennesker med at udvikle sig karrieremæssigt, siger adm. dir. Mikael Selling.

Den svenske karrierehjemmeside Yesitworks.com for folk i IT-branchen forbereder en bred lancering i Danmark til efteråret. I midten af oktober […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.