tisdag 26 september 2023

inloggad som

Anoto åbner kontor i USA

Ideonvirksomheden Anoto i Lund etablerer sig inden længe i Boston, USA, erfarer Rapidus.

Virksomheden har allerede et udenlandsk kontor i Japan under ledelse af den tidligere erhvervsdirektør i Malmø kommune, Mats Bruzæus.

Til Boston søger Anoto flere Business Development Managers, som skal markedsføre virksomhedens teknologi og opbygge strategiske samarbejder inden for nogle af Anotos nøgleområder, såsom finansielle tjenester og annoncemarkedet – eller papirbaseret e-handel, som det hedder på Anotosprog.

Annoncer i aviser og tidsskrifter skal forsynes med det specielle Anotomønster (se link til tidligere artikler), som gør det muligt med en Anotopen at bestille produkter eller yderligere information. Ved at udfylde kuponen i avisen med den specielle pen, som affotograferer det, der skrives, kan den håndskrevne bestilling derefter sendes af sted via en mobiltelefon.

Teknikken med grafiske SMS-beskeder og grafisk e-post demonstreres live for første gang ved at analytikermøde i Stockholm i morgen torsdag.

Anotos adm. dir. Christer Fåhraeus vil i øjeblikket ikke fortælle noget om USA-planerne, men bekræfter at forberedelser og rekruttering er i gang.

Anotos moderselskab C Technologies har siden sidste år ejet et amerikansk datterselskab, C Technologies US Inc., i Stamford på østkysten. Tanken er, at C Technologies’ repræsentanter skal samarbejde med Anotos personale, især når det gælder skabelse af kontakter og opbygning af netværk.

Anoto ejes af C Technologies (83 procent) og telegiganten Ericsson (17 procent, men med option på yderligere ejerskab i selskabet).

Ideonvirksomheden Anoto i Lund etablerer sig inden længe i Boston, USA, erfarer Rapidus. Virksomheden har allerede et udenlandsk kontor i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad