tisdag 26 september 2023

inloggad som

IT-Branchen Oresund vil harmonisere uddannelser

Foreningen IT-Branchen Oresund har på sit første bestyrelsesmøde efter ferien besluttet at arbejde aktivt på at harmonisere IT-uddannelser og efteruddannelser i virksomhederne på tværs af Øresund.

— Vi vil have, at Øresundsregionen opleves som et uddannelses- og arbejdsmarked, understreger kommunikationschef Henrik Egede fra den danske IT-Brancheforeningen, som med Sveriges IT-Företagen har stiftet den fælles forening.

IT-Branchen Oresunds strategi med at gå efter harmoniserede uddannelser suppleres med, at virksomhederne i højere grad vil dele kompetencer og markedsføring. De nordiske uddannelsesaftaler gør det problemfrit at lade studerende følge IT-kurser på tværs af regionen.

Som led i strategien skal repræsentanter fra danske IT-virksomheder til Skåne den 12. september og besøge svenske virksomheder. Her skal blandt andet de fælles uddannelser diskuteres. Et tilsvarende arrangement med skånske besøgende i København kommer ved udgangen af oktober.

Foreningen IT-Branchen Oresund har på sit første bestyrelsesmøde efter ferien besluttet at arbejde aktivt på at harmonisere IT-uddannelser og efteruddannelser […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad