onsdag 27 september 2023

inloggad som

PR-bureau i København søger svensk partner

Det seneste halve år har betydet en hurtig og kraftig tilvækst for PR-Gruppen med lokaler i Kommunikationshuset.dk i Lille Strandstræde i Nyhavn.

Omsætningen i første kvartal i år svarer til hele sidste års, fortæller PR-bureauets grundlægger og ejer Lisbeth Wirgowitsch, uden at ville oplyse nogle tal. Forklaringen på tilvæksten er primært, at opgaverne fra de eksisterende kunder er vokset i omfang.

I Danmark samarbejder PR-Gruppen med reklamebureauerne D’arcy, Sylvester-Hvid & Partners samt Lowe Lintas & Partners.

Nu leder man også efter svenske PR- og reklamebureauer at samarbejde med, når danske kunder ønsker at krydse Sundet. Til dette formål har man ansat Steen Mørch-Petersen, som har stor erfaring med at etablere samarbejde med svenske virksomheder.

— Det er svært at sidde i Danmark og vælge rigtigt blandt de svenske medier. Der er store kulturelle forskelle, og budskabet skal forstås af modtageren. Det kræver lokalkendskab, siger Lisbeth Wirgowitsch, som også forudser tilsvarende alliancer i Norge og Finland på længere sigt.

I den senere tid har PR-Gruppen orienteret sig stadig mere mod områderne bioteknologi og IT. Forskningsparken Symbion er blandt de 10-12 kunder, ligesom den danske gren af internetpladebutikken Boxman. Blandt de øvrige kunder er mediebureauet Carat.dk og Crafoord Auktioner efter købet af danske Nellemann & Thomsen.

PR-Gruppen har i dag tre ansatte og er i færd med at ansætte yderligere en person. To freelancejournalister er også tilknyttet bureauet.

Virksomheden blev grundlagt i 1996 af Lisbeth Wirgowitsch, der har en baggrund som journalist på blandt andet Berlingske Tidende og Markedsføring.

Det seneste halve år har betydet en hurtig og kraftig tilvækst for PR-Gruppen med lokaler i Kommunikationshuset.dk i Lille Strandstræde […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad