lördag 20 april 2024

inloggad som

Netch planlægger kæmpesatsning i Malmø

Det lundbaserede internetkonsulentfirma Netch Technologies vil åbne kontor i Malmø. Målet er, at det skal ske inden årsskiftet. Virksomheden leder netop nu efter lokaler, og så snart man har fundet noget passende, kan en etablering finde sted i løbet af et par måneder, oplyser Pernilla Brodd, marketingchef hos Netch.

Kontoret i Malmø kan blive et af de større i Netch-koncernen. Allerede fra starten regner Pernilla Brodd med, at det kan dreje sig om mere end 40 personer. En del af dem kan komme fra kontoret i Lund, hvor 30-40 af de ansatte bor i Malmø og ville få kortere til arbejde.

Men på langt sigt kan kontoret i Malmø blive lige så stort som det i Lund, hvor der i dag arbejder omkring 150 personer. I så fald bliver det aktuelt med nyansættelser, eftersom Netch’s strategi hidtil har været at vokse organisk.

Det lundbaserede internetkonsulentfirma Netch Technologies vil åbne kontor i Malmø. Målet er, at det skal ske inden årsskiftet. Virksomheden leder […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.