torsdag 28 september 2023

inloggad som

Store planer bag Netch-satsning i Helsingborg

Ledelsen hos Internetkonsulentfirmaet Netch Technologies har store planer forud for etableringen i Helsingborg, som sker i nyrenoverede lokaler i Knutpunkten i forbindelse med halvårsskiftet.

Målsætningen er at være omkring 20 medarbejdere fra starten. Af disse arbejder 3-4 personer allerede på Netch’s kontor i Lund, men de skal skifte kontor, eftersom de bor i Helsingborg. I øvrigt er rekrutteringen i fuld gang.

Baggrunden for etableringen i Helsingborg er – ud over at få nye kunder – at gøre det lettere at rekruttere nyt personale til koncernen. Det er Netch’s plan at vokse organisk, og ifølge marketingchef Pernilla Brodd er det en fordel, når man rekrutterer, at de ansatte ikke har for langt til arbejdspladsen.

Ledelsen hos Internetkonsulentfirmaet Netch Technologies har store planer forud for etableringen i Helsingborg, som sker i nyrenoverede lokaler i Knutpunkten […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad