lördag 20 april 2024

inloggad som

Precise Biometrics håber på trækkraft fra Microsoft

Lundvirksomheden Precise Biometrics, der udvikler sikkerhedsløsninger baseret på kontrol af fingeraftryk, sætter deres lid til Microsoft. Softwaregiganten har nemlig lovet, at kommende versioner af Windows vil understøtte forskellige biometriske løsninger fra starten, hvilket gør teknikken lettere at anvende og kan føre til en gennembrud for Precise Biometrics og andre virksomheder inden for den biometriske branche.

— Det er helt vidunderligt for et firma som vores, det får hele efterspørgslen til at stige. Brugerne skal bare kunne tilslutte vores læser og køre derudaf, siger Peter Höjerback, adm. dir. hos Precise Biometrics.

Virksomheden er desuden blevet opfordret af Microsoft til at indlevere sine produkter til afprøvning, så de kan blive Microsoft-certificerede.

Også forslag om at lovgive omkring elektroniske signaturer kan på længere sigt gavne Precise Biometrics, der har oplevet et særdeles spændende forår. Virksomheden er gået ind i markedsføringsfasen på området IT/Internetsikkerhed og har over 300 kunder rundt om i verden.

Tidligere i år åbnede man et kontor uden for Washington DC i USA. I den nærmeste fremtid kan det blive aktuelt at åbne yderligere kontorer i udlandet, selv om virksomheden primært arbejder via lokale distributører og partnere.

Asien er sandsynligvis den verdensdel, som står øverst på listen over nye kontorer. Flere pilotinstallationer er blevet udført inden for bank- og finansverdenen i Asien, og i marts opnåede man en distributionsaftale med Tai-Hao fra Taiwan, som er en af verdens største tastaturproducenter. Planen er at integrere Precise Biometrics’ tekniske løsninger i tastaturerne fra Tai-Hao.

Lundvirksomheden Precise Biometrics, der udvikler sikkerhedsløsninger baseret på kontrol af fingeraftryk, sætter deres lid til Microsoft. Softwaregiganten har nemlig lovet, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.