torsdag 20 juni 2024

inloggad som

Roxx-gruppen vokser og gør Øresund til sit nye centrum

Medie- og reklamekoncernen Roxx med hovedkontor i smålandske Vimmerby planlægger en kraftig ekspansion og henlægger sit fremtidige centrum for aktiviteterne til Øresundsregionen.

Roxx Communication Group, som det fuldstændige navn lyder, åbner i august et nyt kontor i København. Desuden har man købt en ejendom på Strandgatan i Limhamn, Malmø. Her skal hovedparten af de nye aktiviteter foregå. Samtidig flytter Roxx sit tyske kontor fra Lübeck til Hamburg.

— Vores hovedkontor bliver ganske vist liggende i Vimmerby, og vi er stadig repræsenterede i Stockholm, men det er Øresundsregionen vi satser på, ikke mindst fordi vi lettere kan finde kompetente medarbejdere her, siger hovedejeren Micael Glennfalk til Rapidus.

Medie- og reklamekoncernen Roxx med hovedkontor i smålandske Vimmerby planlægger en kraftig ekspansion og henlægger sit fremtidige centrum for aktiviteterne […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]