måndag 25 september 2023

inloggad som

Roxx-gruppen vokser og gør Øresund til sit nye centrum

Medie- og reklamekoncernen Roxx med hovedkontor i smålandske Vimmerby planlægger en kraftig ekspansion og henlægger sit fremtidige centrum for aktiviteterne til Øresundsregionen.

Roxx Communication Group, som det fuldstændige navn lyder, åbner i august et nyt kontor i København. Desuden har man købt en ejendom på Strandgatan i Limhamn, Malmø. Her skal hovedparten af de nye aktiviteter foregå. Samtidig flytter Roxx sit tyske kontor fra Lübeck til Hamburg.

— Vores hovedkontor bliver ganske vist liggende i Vimmerby, og vi er stadig repræsenterede i Stockholm, men det er Øresundsregionen vi satser på, ikke mindst fordi vi lettere kan finde kompetente medarbejdere her, siger hovedejeren Micael Glennfalk til Rapidus.

Medie- og reklamekoncernen Roxx med hovedkontor i smålandske Vimmerby planlægger en kraftig ekspansion og henlægger sit fremtidige centrum for aktiviteterne […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad