lördag 30 september 2023

inloggad som

Dansk rekrutteringsfirma i nyt samarbejde med Lunds Universitet

Det københavnske rekrutteringsfirma Temp-Team har fået resultater af et møde på Lunds Universitet 10. maj, hvor 13 danske virksomheder mest indenfor IT var på en medarbejderjagt arrangeret af Dansk Handel og Service og IT-virksomhedernes brancheforening, ITK.

Temp-Team rekrutterer vikarer og laver personaleudvælgelse blandt andet inden for IT og medico, og firmaet har nu etableret samarbejde med Lunds Universitetet: Firmaet giver universitetet profiler på medarbejdere, som Temp-Teams danske kunder ønsker, hvorpå universitetet fortæller, hvad de har at byde på. Flere skånske studerende har også lagt deres CV´er i Temp-Teams emnebank.

— Vi tror på samarbejdet i Øresundsregionen, og jeg forventer nu jævnligt at skulle til Lunds Universitet, siger Temp-Teams salgs- og personalekonsulent på IT-området, Steen Nielsen.

De danske virksomheders mål ved mødet i Lund var netop at få nogle af Lunds 1700 IT-studerende over til job på den danske side. 65 procent, i alt 1100 af de studerende, har i en undersøgelse sagt, at de hellere vil arbejde i København fremfor Stockholm.

Det københavnske rekrutteringsfirma Temp-Team har fået resultater af et møde på Lunds Universitet 10. maj, hvor 13 danske virksomheder mest […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad