lördag 30 september 2023

inloggad som

24timmar udskyder premieren

Premieren på 24immar, Malmøs nye lokalavis på internettet, er udskudt. Ifølge Rapidus’ kilder var det oprindeligt planen, at starten skulle finde sted den 15. maj, men sådan er det ikke gået. Hvornår premieren i stedet finder sted, er indtil videre hemmeligt, ligesom det meste andet omkring satsningen på lokale 24timmar-portaler flere steder i Sverige.

Ledelsen hos 24timmar er yderst fåmælt. Virksomhedens controller Mikael Johansson siger blot, at det ikke vil vare så længe, før man er i luften.

— Planerne ligger fast, for så vidt at vi skal være i gang inden sommeren. Vi har en lanceringsplan, men jeg vil vente med at kommentere den, indtil vi kommer lidt tættere på lanceringen, siger Mikael Johansson.

Hemmeligt er det også, hvilke personer der skal arbejde med 24timmars Malmø-site. Af konkurrencemæssige årsager vil man ikke engang fortælle, hvor mange personer det drejer sig om.

24timmar startede i 1997 i Örebro og har vundet Den Store Journalistpris i klassen ”Nye medier” for sine lokale nyheder på internettet. Med frisk kapital fra de nye delejere Medströms förlag og investeringsselskabet Intelligence Ventshare satser 24timmar nu på at ekspandere rundt om i Sverige.

Premieren på 24immar, Malmøs nye lokalavis på internettet, er udskudt. Ifølge Rapidus’ kilder var det oprindeligt planen, at starten skulle […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad