lördag 30 september 2023

inloggad som

PortFactory.com vil tjene penge på brancheportaler

Brancheopdelte B2B-portaler (business to business) med blandt andet e-handel og brancherelaterede nyheder. Det er fremtidens melodi, mener danske PortFactory.com A/S, som skal levere både de tekniske løsninger og indholdet til sådanne brancheportaler.

Tanken er, at PortFactory.com skal samarbejde med forskellige brancheorganisationer omkring udviklingen af portalerne.

— Udgangspunktet for en brancheorganisation er at leveres service til medlemmerne, men der er mange brancheorganisationer, hvor medlemmerne ikke får noget i dag. Vi kan tilbyde en service til medlemmerne eller supplere den service, som allerede findes, siger Peter Wittwer på PortFactory.com.

Afhængigt af hvilke behov virksomhederne i de forskellige brancher har, opbygges en portal baseret på moduler som nyhedstjeneste, søgeregister over virksomheder, auktioner, debatforum og jobdatabase. PortFactory.com køber også tjenester ind fra eksterne indholdsleverandører, når en branche har specielle behov.

Netop nu forbereder virksomheden fire-fem portaler, som skal lanceres i de nærmeste måneder; den første i midten af juni. Desuden bliver PortFactory.com nyhedsleverandør til Øresundsportalen Orelink.com.

Brancheopdelte B2B-portaler (business to business) med blandt andet e-handel og brancherelaterede nyheder. Det er fremtidens melodi, mener danske PortFactory.com A/S, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad