tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Sigma sender Nationalencyklopædien på nettet

IT-koncernen Sigma i Malmø har udviklet den svenske Nationalencyklopædis (NE) webversion, som lanceres 14. Maj. Opgaven er udført af Sigma Exallon Information AB og ID, design og kommunikation AB, som ejes 70 procent af Sigma.

NE på nettet índeholder 250.000 artikler og desuden et link-bibliotek, som kontrolleres af NE´s redaktion. Sammenlagt kommer 120 personer til at arbejde redaktionelt med webtjenesten, som skal kunne give hurtige baggrundsfakta til aktuelle begivenheder.

Abonnementsprisen for Nationalencyklopædiens netversion bliver 40 svenske kroner per måned. Sydkraft og Eurocard er gået med som samarbejdspartnere, og de vil tilbyde deres kunder abonnement med rabat.. Skoler og virksomheder får tilbudt gruppelicenser.

Allerede nu er det muligt gratis at smugteste søgefunktionen i NE´s netversion ved at registrere sig på http://ne.se

IT-koncernen Sigma i Malmø har udviklet den svenske Nationalencyklopædis (NE) webversion, som lanceres 14. Maj. Opgaven er udført af Sigma […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad