fredag 29 september 2023

inloggad som

Nyemission i Ideon-firma overtegnet

Nyemissionen i European Institute of Science (Euris) i Lund er blevet overtegnet mellem tre og fire gange.

— Det er ganske godt med tanke på, at det er et lille og ukendt selskab, at vi ikke har foretaget nogen særlig bred markedsføring, og især fordi det har været det værst tænkelige børsklima i lang tid at gennemføre en nyemission i, siger Per Olsson, vicedirektør på Spectra Kapitalförvaltning, som har haft ansvaret for emissionen.

Omkring 65 procent af de nye aktier går til en række institutioner, som har overtaget hovedejernes tegningsretter i emissionen. Navnene på disse institutioner er stadig hemmelige. Andre tidligere aktieejere har tegnet sig for omkring 15 procent af emissionen, og de resterende cirka 20 procent af aktierne i nyemissionen skal fordeles mellem nye aktieejere, som har vist deres interesse.

Nyemissionen i European Institute of Science (Euris) i Lund er blevet overtegnet mellem tre og fire gange. — Det er […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad