fredag 19 april 2024

inloggad som

Teknologisk Innovation søger svensk samarbejde

Teknologisk Innovation A/S i Taastrup vest for København indleder snart arbejdet med at finde en passende samarbejdspartner i Sverige.

— Vi har hidtil været helt fokuserede på vores hjemmemarked, men når Øresundsbroen åbner, bliver det naturligvis lettere at skabe forskellige kontakter på tværs af Sundet. I den proces har vi tænkt os at deltage, for idéudvekslingens skyld, siger Teknologisk Innovations adm. dir. Søren Kielgast til Rapidus.

Han taler om den 1. januar 2001 som et passende starttidspunkt for et mere formaliseret samarbejde med en eller flere svenske partnere. Selskabet, der nærmest kan beskrives som et investeringsselskab for nystartede opfindere og virksomhedsejere i mindre målestok, et meget aktivt innovationsmiljø for iværksættere, er inde i en ekspansiv fase med en stadig stigende strøm af interessetilkendegivelser fra ”iværksættere”.

Teknologisk Innovation A/S i Taastrup vest for København indleder snart arbejdet med at finde en passende samarbejdspartner i Sverige. — […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.