måndag 2 oktober 2023

inloggad som

CIT indskyder friske millioner i partnerskaber

Center for IT-forskning (CIT) i Århus offentliggør i disse dage et nyt initiativ, hvor CIT satser på såkaldt partnerskab mellem erhvervslivet og akademikere i IT-verdenen. Tanken er, at centret skal kunne deltage aktivt – ikke bare med starthjælp og kompetencestøtte – men også direkte i mere langsigtede engagementer i nystartede projekter og virksomheder.

— Vi kommer til at fungere som katalysator i en del projekter, der har til hensigt at forene universiteter og erhvervsliv, siger Morten Kyng, adm. dir. for CIT, til Rapidus. Tidligere har vi samarbejdet med forskellige parter i mere begrænsede projekter. Nu vil vi opbygge ”centres of excellence” med større indsatser.

Aalborg, Århus og Odense er byer, som kan blive aktuelle for nogle af CIT’s partnerskabssatsninger.

CIT sorterer direkte under Forskningsministeriet og fik for nylig tildelt en ny bevilling til projekter for 36 Mkr. i treårsperioden 2000-2002. Instituttet blev etableret i 1996 og har til formål at stimulere dansk IT-udvikling og uddannelse.

Center for IT-forskning (CIT) i Århus offentliggør i disse dage et nyt initiativ, hvor CIT satser på såkaldt partnerskab mellem […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad