fredag 29 september 2023

inloggad som

adDoc AB søger risikovillig kapital til internetværktøj til kliniske forsøg

Det nystiftede adDoc AB i Ideon i Lund søger 3-5 millioner svenske kroner til at finansiere udviklingen af et nyt internetværktøj i forbindelse med lægemiddelafprøvninger.

— Vi henvender os til fonde og visse personer i regionen og håber at skaffe pengene inden sommer. Men allerede til efteråret skal vi bruge flere penge, måske 15-20 millioner, siger Sten Kornfält, fung. adm. dir. for adDoc.

Det første produkt, som allerede er færdigt, er en web-baseret løsning til dokumenthåndtering under kliniske afprøvninger. I dag sendes meget information med post mellem medicinalfirmaet, de ansvarlige læger og de patienter, som indgår i et lægemiddelforsøg. Ekstra besværligt bliver det, når forsøgene foregår flere steder i verden samtidigt. Med adDocs løsning skabes en portal, et samlingssted på nettet, hvor al information findes og kan læses eller hentes.

Næste skridt bliver at udvikle en løsning, hvor lægerne også kan indtaste testresultaterne direkte via nettet. adDoc vil dog først kunne levere et sådant system sidst på året.

Det nystiftede adDoc AB i Ideon i Lund søger 3-5 millioner svenske kroner til at finansiere udviklingen af et nyt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad