fredag 29 september 2023

inloggad som

Ulf Laurin hopper på IT-toget

Endnu en af den gamle økonomis ledere bevæger sig ind i den nye økonomi. Ulf Laurin, tidligere formand i Svenska Arbetsgivareföreningen (SAF) og adm. dir. for emballagevirksomheden PLM, bliver bestyrelsesformand i det nystartede IT-firma Shopsetup i Lund.

Shopsetup har udviklet en teknisk platform for netbutikker. Målgruppen er små- og mellemstore virksomheder, der ikke har råd til at benytte dyre internet-konsulenter, når de skal i gang med e-handel. Prisen er 10.000 svenske kroner i startgebyr. Herefter debiteres en månedlig afgift, som afhænger af hvor meget trafik der er til netbutikken. Indholdet på hjemmesiden ligger på Shopsetups web-hotel.

— Vi synes, at dagens netbutikløsninger er for lidt brugervenlige, forbrugerorienterede og udnytter mulighederne på internettet for dårligt, siger Shopsetups adm. dir. Magnus Holst, som indtil nu har været reklamechef for tøjkæden JC.

Softwaren Shopsetup er færdigudviklet og er allerede solgt til ”en håndfuld kunder”, selv om virksomheden egentlig ikke starter op før i denne uge. Når virksomhedens programmører har udført visse grundindstillinger, kan netbutikkerne selv ændre prisoplysninger og sortiment løbende.

Shopsetup har i dag tre ansatte og regner med ved slutningen af året at være vokset til 7-8 personer.

Endnu en af den gamle økonomis ledere bevæger sig ind i den nye økonomi. Ulf Laurin, tidligere formand i Svenska […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad