måndag 25 september 2023

inloggad som

Teknopol satser stort på forretningsskole på nettet

En forretningsskole for forskere og studenter på hi-tech-området startes op inden længe på internettet. Bag projektet står Teknopol AB på Ideon i Lund, som satser et par millioner kroner på at opbygge en interaktiv uddannelse med hovedvægten lagt på iværksætning.

Teknopol, hvis formål blandt andet er aktivt at støtte realistiske forretningsideer i miljøet omkring universiteter og højere læreanstalter, udvikler forretningsskolen for Sveriges syv såkaldte Teknikbrostiftelser. Teknikbrostiftelserne er blevet etableret af Sveriges riksdag for at øge videnudvekslingen mellem erhvervslivet og de højere læreanstalter/universiteter.

Tanken bag forretningsskolen er at give de økonomisk uerfarne mulighed for at lære om forretningsplaner, virksomhedsledelse, netværksopbygning med videre.

På forretningsskolen vil man også kunne møde kendte iværksættere som f.eks. Christer Fåhraeus fra C Technologies og Kaj Vareman fra Probi.

Det malmøbaserede webbureau Gravity har fået til at opgave at udvikle den tekniske side af forretningsskolens website.

— Vi får meget ofte spørgsmål om, hvordan man driver en virksomhed. Det her bliver den absolut bedste måde at give alle, der ønsker det, en mulighed for at lære mere om forretningslivet, siger Eva Engquist, vicedirektør hos Teknopol.

Nogen startdato er endnu ikke fastsat, men forretningsskolen forventes at komme i gang i løbet af foråret.

En forretningsskole for forskere og studenter på hi-tech-området startes op inden længe på internettet. Bag projektet står Teknopol AB på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad