tisdag 16 juli 2024

inloggad som

McKinsey åbner kontor i Malmø for at nå skånske vækstvirksomheder

Det internationale managementkonsulentfirma McKinsey & Company etablerer sig inden længe i Malmø. Virksomheden har adgang til et lokale i det centrale Malmø fra 1. april og regner med at have 7-8 konsulenter på plads i rette tid til broindvielsen den 1. juli.

— Ved slutningen af året er vi formentlig ti konsulenter i Malmø, og om yderligere et år 15-20, siger Peter Dahlström på McKinseys kontor i København. Han er ansvarlig for etableringen i Malmø.

Det hurtigt voksende antal af vækstvirksomheder i Skåne er en af hovedårsagerne til etableringen af det nye kontor. Det er ikke tilstrækkeligt med et kontor i København for at pleje disse kontakter. Ifølge Peter Dahlström er der stadig kulturforskelle, som bevirker, at det fungerer bedre med skånske konsulenter til skånske virksomheder. Personalet vil derfor i første række være personer med skånsk oprindelse, som i dag arbejder for McKinsey i Stockholm eller Gøteborg.

McKinsey har i dag 5.500 konsulenter i 80 afdelinger rundt om i verden. I Sverige er firmaet allerede etableret i Stockholm og Gøteborg.

Det internationale managementkonsulentfirma McKinsey & Company etablerer sig inden længe i Malmø. Virksomheden har adgang til et lokale i det […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.