lördag 30 september 2023

inloggad som

McKinsey åbner kontor i Malmø for at nå skånske vækstvirksomheder

Det internationale managementkonsulentfirma McKinsey & Company etablerer sig inden længe i Malmø. Virksomheden har adgang til et lokale i det centrale Malmø fra 1. april og regner med at have 7-8 konsulenter på plads i rette tid til broindvielsen den 1. juli.

— Ved slutningen af året er vi formentlig ti konsulenter i Malmø, og om yderligere et år 15-20, siger Peter Dahlström på McKinseys kontor i København. Han er ansvarlig for etableringen i Malmø.

Det hurtigt voksende antal af vækstvirksomheder i Skåne er en af hovedårsagerne til etableringen af det nye kontor. Det er ikke tilstrækkeligt med et kontor i København for at pleje disse kontakter. Ifølge Peter Dahlström er der stadig kulturforskelle, som bevirker, at det fungerer bedre med skånske konsulenter til skånske virksomheder. Personalet vil derfor i første række være personer med skånsk oprindelse, som i dag arbejder for McKinsey i Stockholm eller Gøteborg.

McKinsey har i dag 5.500 konsulenter i 80 afdelinger rundt om i verden. I Sverige er firmaet allerede etableret i Stockholm og Gøteborg.

Det internationale managementkonsulentfirma McKinsey & Company etablerer sig inden længe i Malmø. Virksomheden har adgang til et lokale i det […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad